Kultur

Billeder af boder fra tidligere festivaller
Den 5. Jødiske Kulturfestival nærmer sig med hastige skridt. Vi søger frivillige fra d. 3. juni-7. juni til at hjælpe os med forskellige opgaver under festivalen, som f.eks. salg af billetter, billetkontrol, salg af popcorn, øl, sodavand og meget andet. I kan vælge de opgaver og tidspunkter som det passer Jer bedst. Vi sender detaljeret skema med arbejdsopgaver og tidspunkter, så snart det er færdig, men I kan melde Jer allerede nu på: [email protected]
Dansk Jødisk Museum
Det er i år 70 år siden, Danmark blev befriet, og de danske jøder, der var flygtet til Sverige under krigen kunne vende hjem igen. Men mange udfordringer ventede på den anden side af Øresund.På samme måde kan det i dag være en stor omvæltning for folk, der er kommet til Danmark som flygtninge at vende hjem til deres hjemlande. Mange opdager, at det land de forlod ikke længere er det samme, fordi krigen i mellemtiden har sat sit tydelige præg. Og er man overhovedet selv den samme som inden, man blev flygtning?
The Copenhagen synagogue
Terror Attack at the Copenhagen Synagogue On Sunday morning at approximately 00:50 a perpetrator opened gunfire at the entrance to the Copenhagen synagogue. The synagogue was closed, but in The Jewish House – the community center behind the synagogue – a young girl was celebrating her Bat Mitzvah in the company of around 80 guests.
Brødrene Nazaroff
Jewish Culture in Copenhagens forårskoncert i synagogen er en glædelig dansk debut med supergruppen The Brothers Nazaroff, der agerer de forsvundne arvinger til Nathan “Prince” Nazaroff.
The Dove Flyer
Vi byder velkommen til mere end 25 fantastiske oplevelser, debatter, samtaler og særudstilling i anledning af 70 året for befrielsen af Auschwitz. I år kaster festivalen lys på skæbner, som vi ikke kan tillade os at overse.Mens de politiske konflikter i verden vokser, bliver dokumentarer med jødiske temaer stadig mere konfrontatoriske, kritiske, autentiske og nuancerende. 
Tidligere TV-chef og redaktør Lasse Jensen
I kølvandet på massakrerne i Paris følger vi uafbrudt nyhedsstrømmen. Nyhedsdækningen påvirker os, nogle gange forarger os og de dramatiske billeder og kommentarer trænger på Det er svært at orientere sig i medielandskabet. Vi er meget glade for, at en af Danmarks største eksperter på feltet vil give os et indblik i mediejunglen og guide os rundt i mediernes nye fagre verden. Mediejournalist Lasse Jensen, fhv. TV-chef og redaktør/vært på P1's "Mennesker og medier"om massemedier, der er blevet til en hel masse medier.

Sider