Kultur

Skib
I anledning af 45 års dagen for de polske jøders ankomst til Danmark inviterer Coordination Committee til gallafest lørdag den 08. november 2014 kl 19.00 Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 Kbh. V. Der bydes på velkomstdrink, middag, dessert, underholdning og live dansemusik. Priser:650 kr. for CC medlemmer650 kr for medlemmer af forbundet850 kr. for ikke medlemmer350 kr. for vores børn
Savor de Ladino
Torsdag den 4. september 2014  præsenterer Salon Schmuus i samarbejde med Copenhagen World Music Festival tourbandet Savor de Ladino. Ladino bandet giver koncert på på Metronomen, Savor de Ladino er et band fra Malmø, der bringer varme toner og tekster fra Middelhavsregionen. Bandet, der blev dannet i starten af 2013, optræder med et nyt sefardisk (jødisk-spansk) repertoire på det truede sprog ladino.
Hvornår: Søndag d. 24. august kl. 10-12 Hvor: Vi mødes på Bagsværdvej  194 ved Aldershvile Planteskole og går en  ca. 6  kilometer smuk rute rundt om Bagsværd Sø. I år vil der også være mulighed for at gå en kortere rute. Hvis man ved sin tilmelding træffer en aftale om det, kan vi sørge for afhentning ved Bagsværd Station. Hvem: Alle medlemmer af WIZO og KKL, ikke-medlemmer, deres ægtefæller, børn og venner er velkomne til at melde sig til.
Børn i optog
Hakoah holder 90-års fødselsdag for børn i alle aldre søndag d. 21 september 2014 kl. 12.00-15.00 på Carolineskolen.   Der bliver sjov underholdning, hoppeborg, popcorn og forskellige lege/spil - alt sammen i børnehøjde.   Derudover vil der være et stort jubilæumslotteri samt mulighed for at købe pølser fra grillen. Reservér allerede dagen nu.   Vi ses til september. Venlig hilsen og god sommerHakoah, ungdomsafdelingen
Flyer - Fredsmøde på Christianborg Slotsplads
Dansk Zionistforbund og organisationen Frit Iran inviterer til demonstration for fred i Mellemøsten på fredag den 25. juli. Demonstrationens tema er ud over fred i Mellemøsten også ønsket om at udrydde had, hævngerrighed og ekstremisme overalt. 'Freden kommer, når parterne anerkender hinandens ret til at leve et liv i fred i eget land,' siger Jonathan Sousa, der er næstformand i Dansk Zionistforbund. Demonstrationen finder sted på Christiansborg Slotsplads og begynder klokken 18.00. Det forventes at demonstrationen slutter klokken 19.30.
I anledning af tu b'av - den jødiske kærlighedsfest - inviterer DJS til kultur og debat om kærligheden d. 17. august kl. 17.00 i Det Jødiske Hus. Der vil være forslellige foredragsholdere - Lene Andersen, Henri Goldstein, Karen Henriksen og flere.Musik, mad hygge og underholdning. * Chevruta-session med musik og underholdning med Jair og Tali Melchior. Drikkevarer vil blive serveret, og man kan købe sandwich under arrangementet.

Sider